Ledande leverantör av lagerinredning

Med 30 års erfarenhet levererar vi lösningar som passar just er.

Ring ossMaila oss

Vi vet vad vi gör

Det törs vi säga efter 30 år som marknadsledande leverantör av Lagerinredning till Byggvaruhandeln. Vi är helt enkelt specialister på lagerinredning till Byggmarknader och andra träföretag. Och så vill vi förbli.

Vi har vår bas i Örebro som vi alltid haft. Men vi säljer och monterar över hela Norden och har 1000-tals installationer hos både kedjebutiker och privata handlare. Produkterna finns bl a hos Beijer, Byggmax, Byggmakker, K-Rauta, Jem & Fix. Därtill hos de flesta handlare inom XL Bygg, Woody, BoList samt K-Bygg. Uppdraget är att leverera ändamålsenlig LAGERINREDNING som uppfyller kundens krav på funktion, säkerhet och användarvänlighet.

Grunden till verksamheten lades 1982 när vi lanserade det patenterade VIRKESRULLFACKEN. Det förändrade all hantering av virke inom byggvaruhandeln och är idag det mest vanliga sättet att lagra och sälja virke på i de Nordiska länderna.

Från att varje virkespaket handlastades in i manuella träfack, möjliggjorde RULLFACKEN att ett paket virke kunde fyllas på i facken, på mindre än 1 minut. Ett tidsödande och skadligt manuellt arbete försvann och effektiviserades.

Om RULLFACKEN var vår första produkt, så är Grenställ nära nog vår största produkt. Grenställen har en uppskattad design och konstruktion och vi har i många år varit den mesta leverantören av Grenställ inom Byggvaruhandeln.

Förutom Rullfack och Grenställ ingår även våra egna Pallställ, Listställ, Entresolplan och Skärmtak i vårt sortiment. Vi hälsar dig välkommen till oss med din förfrågan eller beställning.