Ledande leverantör av lagerinredning

Med 30 års erfarenhet levererar vi lösningar som passar just er.

Ring ossMaila oss

Virkesrullfack - Överskådlig och säljande miljö för virke

VIRKESRULLFACK är det vanligaste sättet att lagra virke på. Under 30 år har vi lett utvecklingen med 1000-tals installationer över hela Norden. Systemet kombinerar lagring på liten yta med möjlighet till styckeplockning på alla nivåer. Det ger god arbetsmiljö och inte minst ett säljande intryck.

Ställagen är överskådliga, platssparande och lätta att fylla på. I facken vilar paketen på rullar och påfyllning av virkespaket sker med hjälp av en Inrullningsjigg som bärs fram av trucken. Jiggen levereras som manuell där paketen rullas in med handkraft eller som halvautomatisk med 24V batteridrift.

Ställagens bygghöjd, antal fack och fackstorlek varierar efter önskemål. Som regel är höjden 2 - 6 m och facken 1 200 mm breda. Inomhus förses rullfack ofta med entresolgolv/loft ovanpå eller en balkong längs framsidan om räckhöjd från golv blir för hög.

Ont om plats? Då placerar du virkesrullfacket utomhus och bygger väggar och tak direkt på ställaget. Våra kreativa lösningar gör din investering bättre.